Spring naar content

Carrosserie- en trailerbouwers nemen in 2013 niet deel aan beurzen

“In de afgelopen jaren is het aantal beurzen sterk toegenomen waardoor het aantal deelnemers en bezoekers versnipperd is geraakt. Dit heeft tot gevolg gehad dat de kwaliteit en het aantal bezoekers per beurs sterk is gedaald”, aldus Hans Weerheim, woordvoerder van een groep carrosserie- en trailerbouwers. Een groot aantal van de carrosserie- en trailerbouwers uit Nederland heeft het initiatief genomen collectief op te trekken met als doel de kwaliteit van de beurs waaraan wordt deelgenomen weer op goed niveau te krijgen. Met de buitenlandse trailerbouwers en toeleveranciers wordt momenteel nog overleg gevoerd over de gezamenlijk te volgen strategie. Een aantal heeft zich al aangesloten. Deze groep carrosserie- en trailerbouwers heeft besloten om in 2013 aan geen van de transport gelieerde vakbeurzen die in Nederland georganiseerd worden deel te nemen. Dit zijn, onder andere, de Carrosserie Vakdagen Hardenberg, Gorinchem en Venray.Daarnaast bereidt zij een collectieve strategie voor het jaar 2014 en de daarop volgende jaren voor. Zodra hierover meer bekend is, volgt hierover nader bericht.

De volgende bedrijven hebben zich gecommitteerd aan dit besluit:

Broshuis

Burg / LAG

Burgers Carrosserie

CombiGroep

Container Quicklock

Douma

D-TEC

Van Eck

Floor Trailers

GS Meppel

Heiwo

Hertoghs Carrosserieën

HRD

Jumbo / Groenewegen

Knapen

Kraker Trailers

Lako Wegtransportmiddelen B.V.

Nooteboom

Pacton

Van der Peet

Tracon Ecocombi

VSE

Webtrailer

Van Zandwijk

Scroll naar boven