Spring naar content

Scania Kuurne gaat België vertegenwoordigen in Top Team competitie

Het serviceteam van Scania Kuurne kwam als winnaar uit de bus in de landelijke Scania Top Team wedstrijd van België. Hierdoor mag het team de nationale eer verdedigen in de regionale finales die worden gehouden in Koblenz (Duitsland).

Het topteam van Scania Kuurne bestaat uit de volgende deelnemers: Dirk Vandenberghe, David Demuynck, Kurt Vanwijnsberge, Glen Petit en Jo Buysse.

Scania Top Team is een trainingsprogramma in competitievorm. Geheel binnen de filosofie van ‘permanent verbeteren’ van Scania is het uitgegroeid van een nationaal trainingsevenement 23 jaar geleden tot een wereldwijd trainingsprogramma vandaag de dag waaraan maar liefst 8.000 medewerkers uit 60 landen deelnemen. Een team bestaat uit maximaal vijf personen, samengesteld uit technici en een partsmedewerker uit één werkplaats. De teams krijgen opdrachten te vervullen die alle disciplines van een werkplaats omvat. Hierin wordt niet alleen de theoretische kennis grondig getoetst en wordt hen gevraagd diverse technische problemen zo snel mogelijk op te lossen, maar moeten bijvoorbeeld ook obstakels in het verkrijgen van de juiste onderdelen worden overwonnen. Hiervoor is goed gekwalificeerd servicepersoneel nodig. Top Team is eveneens een belangrijk middel om zaken op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu te bevorderen.

Scroll naar boven