Spring naar content

Renault Kerax 8×4 XTREM met 24 inch wielen

Renault Trucks breidt het aanbod op de Kerax 8×4 XTREM uit met een versie met 24 inch wielen. Deze Renault Kerax die speciaal is uitgerust voor de moeilijkste bouwterreinen en een maximaal technisch totaalgewicht van 50 ton heeft, is het eerste Europese voertuig met wielen van 24 inch dat officieel is goedgekeurd om op de openbare weg te rijden. ,Na de invoering van de Renault Kerax 8×4 XTREM in 2012 introduceert Renault Trucks nu een versie die is uitgerust met 24″ wielen. “Dankzij een betere bodemvrijheid en grotere oploop- en afloophoeken is de Renault Kerax 8×4 XTREM 24″ nog beter in het nemen van hindernissen” aldus Patrice Roeser, productverantwoordelijke voor het bouwgamma, “hij is ook robuuster dankzij velgen en banden die beter bestand zijn tegen de wisselende omstandigheden bij moeilijke werkzaamheden”. De Renault Kerax 8×4 XTREM 24″ is vandaag de dag het enige voertuig met 24″ wielen dat in Europa op de openbare weg mag rijden (binnen de wettelijke grenzen). “Met dit voertuig heeft de klant niet alleen een robuust voertuig met een technisch totaalgewicht van 50 ton ter beschikking, maar hij kan het voertuig ook heel makkelijk van het ene bouwterrein naar het andere bouwterrein verplaatsen omdat dit voertuig als enige op de Europese markt officieel is goedgekeurd voor op de openbare weg,” verklaart Patrice Roeser.

Scroll naar boven