Spring naar content

DAF introduceert First Choice

First Choice is de naam van een compleet nieuw programma voor jonge gebruikte DAF-trucks, die exclusief door DAF-dealers in Europa worden aangeboden. DAF-voertuigen met First Choice-label zijn jonger dan vijf jaar en hebben niet meer dan 500.000 kilometer gereden.

De groei van DAF op de Europese markt en de uitstekende reputatie op het gebied van betrouwbaarheid en lage operationele kosten, vertaalt zich in een toenemende vraag naar jonge, gebruikte trucks van DAF. Als antwoord daarop introduceert de Nederlandse truckproducent binnen haar bestaande DAF Used Trucks-programma een nieuw label voor jonge, gebruikte voertuigen.

Trucks met DAF First Choice-label zijn jonger dan vijf jaar, hebben maximaal 500.000 kilometer gereden en beschikken over een volledige en complete onderhoudshistorie. Ze verkeren in toptoestand, mede omdat First Choice-voertuigen door de dealer op bijna 200 punten zijn gecontroleerd. Met het oog op maximale zekerheid, levert de DAF-dealer een First Choice-truck af met zes maanden garantie op de aandrijflijn. Optioneel zijn aanvullende reparatie- en onderhoudscontracten leverbaar, naast scherpe financieringsprogramma’s via PACCAR Financial. Het aanbod aan First Choice-trucks is compleet met een gedetailleerde beschrijving en foto’s te vinden op de vernieuwde website www.dafusedtrucks.com.

Scroll naar boven