Spring naar content

H.Essers Vilnius boven doopvont gehouden

Met deze vestiging  bewerkstelligt H.Essers een strategisch gateway  om haar transporten van en naar Rusland en de STAN-landen verder te ontwikkelen .

Met de opening van deze gateway haalt H.Essers de juiste kennis en ervaring in huis met betrekking tot de complexe vergunnings- en douanereglementering in de Russische regio.

H.Essers Vilnius werkt met 30 Russisch gekentekende trucks, waarvan alle wagens  uitgerust zijn met  Transics  boordcomputers en geënt zijn op het H.Essers communicatiesysteem.

Alle administratieve en technische processen (o.a. finance en ICT) worden aangestuurd vanuit het hoofdkwartier te Genk.

Voor het vervoer van  verschillende producten, ambient en temperatuur gecontroleerd  zowel groupage – LTL als FTL  beschikt H.Essers over wagens (trekker én oplegger) die zijn uitgerust met een satellietverbinding zodat de zending 24u/24 7d/7 kan worden opgevolgd van uit de permanent bemande H.Essers Control Tower in Roemenië.  Van zodra de combinatie afwijkt van de vooraf ingegeven route (geo-fencing), volgt er een alarm bij politie, opdrachtgever en H.Essers.  Ook de trailers zijn elektronisch verzegeld en uitgerust met een extra satellietverbinding. Het openen  en sluiten van deze trailers kan enkel vanop afstand.

Scroll naar boven