Spring naar content

RENAULT KERAX ADVENTURE

De Renault Kerax staat bekend om zijn stevigheid en betrouwbaarheid op bouwterreinen, maar heeft ook zijn sporen verdiend in de expedities van Renault Trucks, zoals de Zijderoute en de Cape to Cape. Omdat avontuur bij Renault Trucks in de genen zit, introduceert Renault Trucks een Adventure kit voor de Renault Kerax met een zeer opvallende stijl.

De Renault Kerax Adventure biedt een totaal nieuwe kijk op het gamma. Met de grijze gril met het ‘Adventure label’, de stevige koeienvanger en de zonneklep met het Renault Kerax logo wordt het gevoel van robuustheid, dat eigen is aan de Kerax, nog verder versterkt. De Kerax Adventure is boven op de cabine uitgerust met verchroomde misthoorns: handig bij slecht weer en beperkt zicht om andere weggebruikers te waarschuwen.

Op iedere deur staat het officiële Renault Trucks Adventure logo om de exclusiviteit van het voertuig te benadrukken. De Kerax Adventure herinnert aan 30 jaar deelname aan de Dakar-rally en aan de expedities waaraan Renault Trucks in het verleden heeft deelgenomen: de Zijderoute in 2005, van Lyon naar Peking, en recenter de Cape to Cape in 2009, van de Noordkaap in Noorwegen tot Kaap de Goede Hoop in Zuid-Afrika. De Kerax Adventure kit is compatibel met alle Kerax voertuigen, ongeacht de configuratie en de motoruitvoering.

Zoals voor het gehele bouwgamma is ook voor de Kerax Adventure het Optifuel Programma van Renault Trucks beschikbaar om het brandstofverbruik te verminderen. Brandstof is vaak de grootste kostenpost voor een bouwonderneming. Om deze kosten te beperken biedt Renault Trucks verschillende oplossingen aan, zoals de geautomatiseerde Optidriver+ versnellingsbak die bijvoorbeeld over een off-road-modus beschikt voor moeilijk begaanbare terreinen.

Scroll naar boven