Spring naar content

SEIZOENSFINANCIERINGEN VOOR DE BOUW

Om zo goed mogelijk te beantwoorden aan de behoeften van de bedrijven uit de bouwsector, introduceert Renault Trucks een nieuw serviceaanbod: seizoensfinancieringen. In plaats van de financieringsaflossingen voor de vrachtwagens gedurende het hele jaar identiek te houden, worden deze tijdens de wintermaanden, wanneer de voertuigen minder gebruikt worden, verlaagd. Zo kan het bedrijf de kostprijs voor zijn vrachtwagens beter onder controle houden. In de bouw is er niet elke maand van het jaar evenveel activiteit. Door de weersomstandigheden liggen talrijke bouwwerven in de wintermaanden stil. Voor bouwbedrijven betekent deze lagere activiteit onvermijdelijk minder inkomsten. Om hun bedrijfscashflow niet in gevaar te brengen en om de kostprijs van de voertuigen te optimaliseren, biedt Renault Trucks via Renault Trucks Financial Services een systeem van seizoensfinanciering aan voor alle voertuigen uit het constructiegamma. Hierdoor worden de kosten voor de klant aangepast aan het gebruik van de voertuigen. “In plaats van elke maand dezelfde financieringsaflossing te rekenen, bieden wij tijdens de maanden november, december, januari en februari verlaagde aflossingen aan”, aldus Michel Girod, Vice President Commercial Vehicles bij Renault Trucks. Op die manier kan de klant zijn kosten evenredig aanpassen aan het gebruik van de trucks. “Dit systeem neemt veel ongerustheid weg bij de klanten”, gaat Michel Girod verder: “door voor dit systeem te kiezen, kunnen zij ervoor zorgen dat hun cashflow tijdens de maanden met een lagere activiteit niet in gevaar komt.” Bovendien is elk contract dat door Renault Trucks Financial Services wordt opgesteld uniek en gepersonaliseerd om zo nog beter te kunnen beantwoorden aan de soms erg uiteenlopende behoeften van de verschillende bedrijven. Met deze nieuwe service die in heel Europa, Turkije en Rusland wordt aangeboden op de Premium Lander en de Kerax, speelt Renault Trucks in op de behoeften van de klanten en ondersteunen we hen in hun activiteit. De seizoensfinanciering illustreert de goodwill van de constructeur om steeds innovatievere services te ontwikkelen.

Scroll naar boven