Spring naar content

TWEE RENAULT MIDLUM BRANDBESTRIJDINGSVOERTUIGEN VOOR DE BESCHERMING VAN DE VERBODEN STAD

Renault Trucks heeft twee Renault Midlum brandbestrijdingsvoertuigen geleverd aan Peking voor de bescherming van de Verboden Stad. Zij maken deel uit van de twintig brandbestrijdingsvoertuigen die China de afgelopen twee jaar heeft besteld bij Renault Trucks. “China heeft in 2012 vijfhonderd Europese brandbestrijdingsvoertuigen geïmporteerd. De robuustheid en de lange levensduur van deze voertuigen liggen aan de basis van de beslissing van China om te investeren in twintig Renault Midlums. Dit was voor Renault Trucks de uitgelezen kans om dit voertuig meer bekendheid te geven op de Chinese markt”, aldus Remi Lemoine, verantwoordelijke voor het distributiegamma bij Renault Trucks. De Renault Midlum is in China reeds een tiental jaren op de markt maar het is de eerste keer dat Renault Trucks hier brandbestrijdingsvoertuigen levert, waarvan er dus twee bestemd zijn voor de bescherming van de Verboden Stad, in het hart van de Keizerlijke Stad van Peking. Renault Trucks is in Frankrijk marktleider inzake brandbestrijdingsvoertuigen met een marktaandeel van 75%.

 

Scroll naar boven