Spring naar content

Prioriteitsverlichting met LED-technologie

Wiegel Transport Equipment introduceert speciaal voor hulpverlenings voertuigen, de grondverzet, transport, logistiek en agrarische sector twee nieuwe series beacon’s met Solaris LED-technologie, te weten de LP800 met permanente bevestiging en de LM800 met magneet met rubberen zuignap en krulsnoer met aanstekerplug. De modellen uit beide series zijn naar keuze te leveren met 1 of 2 niveaus, met per niveau 15 LED-modules in de kleuren blauw, amber of rood. De kappen van de nieuwe Beacon-lampen zijn vervaardigd van schokbestendig polycarbonaat en de basis is gemaakt van versterkt polyamide. Doordat gebruik is gemaakt van Solaris technologie is 360° lichtspreiding gegarandeerd. Naar keuze zijn deze beacon’s te synchroniseren met elkaar of met andere signaalverlichtingsproducten van Federal Signal. Af fabriek wordt elke LP800 en LM800 beacon geleverd met de benodigde montagematerialen. Voor de LP800 is optioneel een speciale DIN montagekit te verkrijgen. Alle beacon’s uit de 800-serie zijn goedgekeurd conform ECE-R65 en UN-R10. Voor gebruik op hulpverleningsvoertuigen zijn tevens uitvoeringen in Klasse II leverbaar. De beide modellen uit de 800-serie zijn multi-voltage (10-30VDC), geschikt voor een omgevingstemperatuur van -20 tot +50°C en voldoen aan beschermingsklasse IPX9K. De magneetuitvoeringen zijn zelfs goedgekeurd tot +200 km/h. De LP800 en LM800 voldoen hiermee aan de nieuwste eisen op het gebied van compacte prioriteitsverlichting.

Scroll naar boven