Spring naar content

De luchthaven van München vertrouwt op de milieuvriendelijke MAN bussen

Op de ‘Franz Josef Strauß’ luchthaven van München werden tijdens een feestelijke ceremonie 19 accordeon-  en 8 standaardbussen van het type MAN Lion’s City overhandigd voor het passagiersvervoer naar AeroGround Flughafen München Gmbh.  AeroGround is een dochteronderneming van Flughafen München Gmbh (FMG), verantwoordelijk voor het passagiersvervoer. In 2014 zullen 19 standaardbussen bijkomend worden geleverd. In het bijzijn van de Staatssecretaris van Milieu, Ursula Heinen-Esser heeft Heinz-Jürgen Löw, directeur Marketing, Sales & Services bij MAN Truck & Bus AG, de symbolische sleutel van de nieuwe voertuigen overhandigd aan Michael Kerkloh, CEO van FMG. Het interieur van de nieuwe bussen in robuuste look van roestvrij staal werd geoptimaliseerd voor staplaatsen om een hogere passagierscapaciteit te bekomen. Krachtige airconditioning in alle voertuigen zorgt voor comfort in alle seizoenen. Een lage instap (“Kneeling”) vergemakkelijkt het in- en uitstappen van de passagiers.

Scroll naar boven