Spring naar content

Luiknatie : 10 nieuwe Iveco Stralis Hi-Way EEV

Iveco dealer CAMMAERT (Antwerpen/Temse) heeft onlangs tien nieuwe IVECO STRALIS Hi-Way EEV afgeleverd aan de transportafdeling van het havenbedrijf LUIKNATIE N.V. uit Kallo.
LUIKNATIE staat bekend voor zijn ruime gekoelde opslagplaatsen, het koelvervoer en het zeer gespecialiseerde transport van explosieven.
De aankoop van deze voertuigen is gebeurd mits een verhuur op lange termijn van VIA Truck Lease aan LUIKNATIE. Via Truck Lease is de Belgische dochter van de Franse groep Via Location, die gespecialiseerd is in de korte termijn en lange termijn verhuur ( Renting ) van bedrijfsvoertuigen op maat voor de klant. Deze diensten worden aangeboden vanuit 10 vestigingen verspreid over België. De groep kwam in 2011 op de Belgische markt door overname van de bestaande verhuurbedrijven Camion Verhuring Vlaanderen, Camion Location Wallonie en de verhuuractiviteit van Astruck Renting/Miers.
LUIKNATIE had al IVECO Stralis trekkers in haar vloot en vervangt die nu door 10 stuks van het type AS440S46T/P ECOSTRALIS met Eurotronic geautomatiseerde versnellingsbak, ADR, Iveconnect, Adaptive Cruise Control en Toll Collect.
Deze wagens, met de allergrootste Hi-Way pneumatisch geveerde cabine, bieden alle comfort voor de chauffeur, een riante stahoogte en een top slaapcomfort met bedden voorzien van lattenbodem.
De FPT Iveco Cursor 10 motor EEV, 6 cilinder in lijn, heeft een cilinderinhoud van 10.300 cm3, ontwikkelt 460 pk (338 kW) tussen 1500 en 2100 t/m en een maximaal koppel van 2100 NM tussen 1050 en 1500 t/m.

Scroll naar boven