Spring naar content

Nieuwe Volvo FM

Volvo Trucks is ook dit jaar weer vertegenwoordigd op de Carrosserie Vakdagen in Hardenberg van 9 tot en met 11 april. Op de Volvo-stand is voor het eerst de nieuwe Volvo FM te bewonderen. De nieuwe Volvo FM wordt in Hardenberg voor het eerst gepresenteerd, gelijktijdig met de CV (Commercial Vehicle) show in Birmingham. De FM biedt flexibiliteit en efficiency van topklasse en voldoet aan de wensen van veeleisende vervoerders. Een van de belangrijkste innovaties is het Volvo Dynamic Steering-systeem dat de eersteklas rijeigenschappen van de truck nog verder verbetert. Met de Telematics Gateway is de truck draadloos verbonden via het GSM-netwerk, waarmee het mogelijk is het nieuwe Volvo Gold Contract met 100% beschikbaarheid te leveren. Ook heeft de cabine een nieuw interieur en dashboard. De productie gaat van start in september 2013.

Scroll naar boven