Spring naar content

Volvo FE 4×2 trucks met I-Sync voor Sodexo Altys

Sodexo Altys heeft haar wagenpark voor de dienstverlening bij haar cliënt KLM recent uitgebreid met Volvo FE 4×2 trucks uitgevoerd met een I-Sync versnellingsbak. De trucks worden ingezet voor het vervoer van vliegtuigonderdelen en het uitvoeren van diverse werkzaamheden. De voertuigen werden geleverd door Volvo Truck Center Aalsmeer. Thomas Lindner is wagenparbeheerder bij Sodexo Altys, afdeling Mobiliteit en Logistiek op Schiphol. De hoofdactiviteiten van de afdeling Mobiliteit en Logistiek zijn transport van goederen, vervoer van personen en het beheren van diverse wagenparken. De goederen die onder andere met de Volvo FE’s worden vervoerd, bestaan uit zeer diverse vliegtuigonderdelen, van kleine moeren en bouten tot complete vliegtuigmotoren en vleugeldelen. De werkzaamheden die met de Volvo’s worden uitgevoerd variëren van reguliere diensten tot veel ad-hoc werk.

“Wij hebben enkele jaren terug bij Sodexo Altys al een keuze gemaakt om met Volvo te gaan werken. Belangrijke argumenten die daarbij de revue zijn gepasseerd, waren veiligheid en comfort voor de chauffeur, duurzaamheid, voldoen aan de hoogst milieunormen en onder alle omstandigheden de garantie van bedrijfszekerheid van de trucks. We zijn destijds uitgekomen bij een Volvo FL en Volvo FM. Inmiddels rijden we ook al met Volvo FE-trucks. We werken tot volle tevredenheid met de diverse Volvo-modellen: de trucks zijn bedrijfszeker, modern en comfortabel. Al met al is er sprake van een mooie range aan voertuigtypes”, aldus Thomas Lindner. “De directe nabijheid en goede bereikbaarheid van de vestiging van Volvo Truck Center in Aalsmeer zijn voor Sodexo Altys ook belangrijke argumenten geweest om de nieuwe trucks via Volvo Truck Center af te nemen. De service is prima en wordt gekenmerkt door een enorme flexibiliteit. We hebben de garantie van een up-to-date wagenpark met volop aandacht voor de klant.”

Scroll naar boven