Spring naar content

Volkswagen Amarok XXL

Nieuw in het gamma van Volkswagen Bedrijfswagens: de Amarok XXL. Deze versie heeft ten opzichte van de standaard Amarok met dubbele cabine lange wielbasis een nog eens 34 cm langere wielbasis én laadbaklengte. Daarmee biedt hij maatwerk voor ondernemers en particulieren die naast plaats voor vijf personen ook maximale laadruimte nodig hebben. De nieuwe Amarok Lange Wielbasis XXL meet 5,90 meter in de lengte. Hij heeft een dubbele cabine én een laadbaklengte van maar liefst 2,21 m- een unieke combinatie voor een Europese pick-up. De riante laadbak maakt de Amarok XXL zeer breed inzetbaar. Hij is zeer geschikt voor bijvoorbeeld hoveniers, bosbouwers en jachtopzieners. Ook leveranciers van tuinmachines, hoogwerkers, motoren en quads hebben volop profijt. Dat geldt eveneens voor hulpdiensten en strandwachten – als de mogelijkheid om mensen liggend te kunnen vervoeren van groot belang is. De versies met 4MOTION-vierwielaandrijving gaan bovendien altijd door, ook buiten de gebaande paden.
De Amarok XXL is er vanaf 30.600 euro exclusief BTW. De Amarok XXL is ook klaar voor avontuurlijk particulier gebruik. Om te beginnen door de dubbele cabine die volop ruimte en comfort voor vijf biedt. Daarnaast is de laadruimte groot genoeg voor het vervoer van bijvoorbeeld crossmotoren, karts en outdoor-uitrustingen. De Amarok XXL is er met een 140 of 180 pk sterke 2.0 TDI-dieselmotor. De 180 pk-versie is leverbaar met een achttraps automaat.
Het Amarok-gamma groeit. Er is keuze uit drie wielbases en drie cabinevarianten. Voor alle modellen is 4MOTION vierwielaandrijving beschikbaar. De Amarok is er ook met brandstofbesparend BlueMotion Technology pakket.

Scroll naar boven