Spring naar content

Diefstal in Belgacom Group Distributiecenter van H.Essers in Courcelles

Afgelopen nacht, 13/05/2013 heeft een gewapende bende een overval gepleegd in het Belgacom Group distributiecentrum van H.Essers  in Courcelles. De bende overmeesterde de nachtpost, allen werknemers van H.Essers. Twee mensen liepen lichte verwondingen op. De aanwezige personeelsleden moesten onder dwang  bepaalde goederen uit het magazijn halen en inladen in de klaarstaande vrachtwagen van de bende. De buit bedraagt meer dan 10.000 smartphones  en tablets. De verschillende beveiligingscamera’s zowel binnen als aan de buitenkant van de magazijnen hebben de volledige overval vastgelegd. De politie onderzoekt de zaak. Het personeel is zwaar onder de indruk en wordt professioneel bijgestaan door slachtofferhulp.

Scroll naar boven