Spring naar content

TVH investeert in Spanje

Op de 19de ANAPAT-conventie in Madrid kreeg TVH – Thermote & Vanhalst een belangrijke award toegekend voor haar interactieve webshop MyTotalSource. ANAPAT is de belangrijkste vereniging die de belangen van bedrijven met hoogwerkers behartigt.

TVH viel in de Spaanse hoofdstad twee keer in de prijzen.  De eerste award was die voor MyTotalSource. Deze interactieve webshop voor het aanvragen en bestellen van onderdelen, werd gelauwerd als ‘Innovation in the sector of Maintenance and Aerial Platforms’. De jury loofde het systeem als een troef voor verhuurbedrijven om hun klanten een nog betere service te kunnen bieden. In dit kader werd ook Javier Gonzalez, Business Developer voor TVH in Spanje en Portugal, in de bloemetjes gezet. Voor zijn aandeel in de positieve ontwikkeling bij de Spaanse verhuurbedrijven, ontving hij een persoonlijke award.

TVH toont zich bijzonder tevreden met beide awards. Ze zijn een erkenning voor en het resultaat van de aanhoudende investeringen die de onderneming deed om zich op de Spaanse markt te vestigen als toonaangevende aanbieder van reserveonderdelen voor hoogwerkers.

Scroll naar boven