Spring naar content

FEBIAC lanceert "Job On Wheels"

De voorstelling van het programma Job On Wheels van FEBIAC op woensdag 29 mei in het Huis van de Automobiel getuigt van de reële wil die leeft binnen de hele sector om de problemen aan te pakken in verband met het gebrek aan interesse en het tekort aan werknemers waarmee de sector vandaag te kampen heeft.De belangrijkste taak van een federatie is verenigen. FEBIAC, de Belgische federatie van de auto-­ en tweewielerindustrie, is trouw gebleven aan haar grondbeginselen toen ze de eerste lijnen uitzette voor haar programma Job on Wheels. Het idee om rond dit ambitieuze project zoveel mogelijk actoren uit de onderwijs-­- en uit de automobielsector te verzamelen, drong zich immers al snel op als een evidentie. Het programma Job on Wheels positioneert zich als een steun voor het onderwijs autotechniek, ongeacht of het om openbaar of vrij onderwijs gaat en richt zich op een nationale aanpak met uniforme acties wanneer dit mogelijk is, en aangepast aan elke gemeenschap, wanneer de realiteit dit opdringt.

Job on Wheels staat open voor alle spelers uit de automobielsector en uit het onderwijs die ons land telt en brengt rond FEBIAC partners samen uit uiteraard de autosector, maar ook uit de openbare en de privésector. Ze hebben zich allemaal achter onze doelstelling geschaard om de studies die toegang geven tot de technische beroepen in de auto-, motor- of truckbranche nieuw leven in te blazen.

Scroll naar boven