Spring naar content

nieuwe kantoren van PayCover/UPTR te Kortrijk

Na de gelegenheidstoespraak door Dhr. Ivan Van de Cloot, chief economist denktank Itinera Institute, zal Burgemeester Vincent van Quickenborne de eer hebben om tot officiële inhuldiging van de nieuwe burelen van het sociaal kantoor PayCover vzw over te gaan. Na slechts 4 jaar waren de huidige kantoren te klein geworden om alle werknemers van Paycover onder te brengen. Vandaag beheert PayCover al méér dan 600 klanten met méér dan 7.000 loonfiches, wat overeenkomt met bijna 15% van de totaliteit van de werknemers in onze sector en dit overal in België. Hoewel in 2008 het idee om een nieuw sociaal kantoor op te richten voor de Transport & Logistieke sector, door velen nog als een onbereikbare droom werd beschouwd, bewijst PayCover haar succes vandaag door de aankoop van haar nieuwe kantoren te Kortrijk.

De nieuwe lokalen van PayCover/UPTR zijn gevestigd op het volgende adres:
Engelse Wandeling, 2 (K07G), 8500 Kortrijk.

Vanaf 30 mei, kunnen de transporteurs hier ook terecht voor de aankoop van allerlei transportdocumenten (CMR-vrachtbrieven, prestatiebladen, enz…) alsook alle informatie betreffende de verschillende diensten van UPTR.

Met kantoren te Luik, Brussel en nu ook te Kortrijk, versterken UPTR en PayCover hun positie op nationaal vlak.

Scroll naar boven