Spring naar content

KOEN APPELS, NIEUWE DIRECTOR SALES SCANIA BELGIUM

Bij Scania Belgium nv/sa volgde Koen Appels onlangs Tom van de Mosselaar op als Director Sales. In deze functie is Koen verantwoordelijk voor het strategische verkoopbeleid in België en Luxemburg en de aansturing van de landelijk verkooporganisaties. Koen Appels is geen onbekende in de Scaniaorganisatie en is in diverse commerciële functies actief geweest. De afgelopen jaren was hij als Regiodirecteur Vlaanderen verantwoordelijk voor alle sales- en serviceactiviteiten in de Vlaamse gewesten. In zijn nieuwe functie maakt Koen deel uit van het Management Team van Scania Benelux. Tom van de Mosselaar is gestart in de nieuwe functie van Director Rental & Used Benelux. Hierin is hij verantwoordelijk voor de nieuw ontwikkelde activiteiten van Scania Rental alsmede de strategiebepaling van Used Trucks in de Benelux. Tevens geeft hij vanuit de dealervestiging Nijmegen (NL) sturing aan de Nederlandse regio Zuid-Oost.

Scroll naar boven