Spring naar content

1.000.000ste Jeep Wrangler

De Jeep Wrangler rolde voor de éénmiljoenste keer van de productieband in de fabriek van Chrysler Group’s Toledo (Ohio) Assembly Complex. De productie van het meest recente type Jeep Wrangler en Wrangler Unlimited startte in 2006 in de Toledo (Ohio) Plant, waar eveneens de gloednieuwe Jeep Cherokee zal worden gebouwd. De éénmiljoenste Jeep Wrangler is een Jeep Wrangler Rubicon 10th Anniversary Edition, genoemd naar het meest uitdagende off-road track in Amerika. “Elke Jeep Wrangler die wordt verkocht wereldwijd, wordt geproduceerd in Ohio,” vertelt Mauro Pino, Chrysler Group’s Vice President. “Sinds de productiefaciliteit acht jaar geleden opende heeft ons personeel elke Jeep Wrangler met trots, passie en focus op kwaliteit gebouwd. We kijken uit naar de productie van het volgende miljoen exemplaren.”

 

Scroll naar boven