Spring naar content

Nieuwe Toyota Traigo 80

De Toyota Traigo 80, het resultaat van een intensieve en voortdurende samenwerking tussen Toyota en zijn klanten, stelt nieuwe normen als het gaat om de productiviteit, betrouwbaarheid, stabiliteit, veiligheid, bedrijfstijd en totale kostenefficiëntie van heftrucks. De Toyota Traigo 80 is leverbaar met een groot aantal chassis, masten en opties om aan de behoeften van iedere klant te voldoen en completeert de elektrische heftrucksuit de Traigo-lijn, die standaard allemaal met het unieke System of Active Stability (SAS) van Toyota en een AC-motor zijn uitgerust.

De nieuwe Toyota Traigo 80 beschikt over diverse eigenschappen om het bestuurderscomfort te optimaliseren en zowel binnen als buiten, ongeacht de weersomstandigheden, voor betere prestaties te zorgen.

In eerste instantie zijn zes modellen met een capaciteit van 2,0 tot 3,5 ton leverbaar, namelijk een 2-tonner, een compacte 2,5-tonner, een 2,5-tonner, een compacte 3-tonner, een 3-tonner en een 3,5-tonner. Elk model beschikt over Toyota’s innovatieve AC-technologie voor elektrisch rijden en heffen en is geschikt voor langdurige, intensieve werkzaamheden. Deze robuuste, compacte en veelzijdige heftrucks voldoen aan de behoeften van incidentele gebruikers en truckparkbeheerders en zijn leverbaar met verschillende cabines.

Scroll naar boven