Spring naar content

TRAILER 2014: KORTER, BETER, … NOG INTERESSANTER

Met het uitsturen van de algemene voorwaarden naar de exposanten, is Trailer 2014 nu echt van start gegaan. De beurs vindt plaats van 24 tot en met 27 april 2014 in Kortrijk Xpo. Beursorganisator TLV heeft de afgelopen maanden keihard gewerkt aan een nieuw concept, dat zowel voor exposanten als bezoekers een stuk interessanter geworden is. Trailer 2014 is definitief uit de startblokken geschoten. De exposanten hebben de algemene voorwaarden tot deelname ontvangen en kunnen hun plaats op Trailer 2014 vanaf nu reserveren. De voorbije maanden werd de laatste hand gelegd aan het nieuwe concept van de vakbeurs. In nauw overleg met de exposanten werd beslist om de beurs in te korten tot vier dagen. Op donderdagavond 24 april, na afloop van de eerste beursdag, wordt Trailer 2014 officieel geopend met een groots opgezet netwerkevent, waar tal van genodigden, maar vooral de ondernemers uit de sectoren transport en logistiek verwacht worden. Dit event wordt gekoppeld aan de uitreiking van de Best of Transport-awards, een organisatie van TransportMedia.

De inschrijvingen van nieuwe voertuigen staan nog steeds onder druk. In dergelijke omstandigheden is het logisch dat investeringen meer dan ooit tegen het licht gehouden worden. TLV is niet blind voor deze situatie en biedt ter gelegenheid van Trailer 2014, in samenspraak met de exposanten, interessante low-budget formules aan, die de standhouders de mogelijkheid biedt hun deelname snel terug te verdienen. De exposanten krijgen ook een pak hapklare all-in standen voorgeschoteld, waarbij de inrichting van de stand integraal door Trailer wordt verzorgd.

Trailer 2014 wordt geconcentreerd op vier dagen. Hierbij is gekozen voor een perfecte balans tussen week- en weekenddagen. Bovendien gaat de vakbeurs pas na de middag open, en zal ze later gesloten worden in vergelijking met de vorige edities. Dit moet iedere professionele bezoeker de mogelijkheid bieden om Trailer 2014 te bezoeken wanneer het hem/haar het best uitkomt.
TLV is ervan overtuigd dat de talrijke inspanningen in functie van een gewijzigd concept een stevige garantie bieden op tal van succesvolle ontmoetingen tussen exposant en bezoeker van 24 tot 27 april 2014.

Scroll naar boven