Spring naar content

60 Van Hool schuifzeilopleggers voor Cool Solutions

Van Hool levert 60 schuifzeilwagens aan transportbedrijf Cool Solutions uit Oostende. Het is het grootste order in de jonge geschiedenis van Cool Solutions, dat hiermee haar plannen extra kracht bijzet. De 60 schuifzeilopleggers zijn volledig gebouwd in functie van de specifieke opdrachten die voor de klanten van Cool Solutions uitgevoerd worden. Het betreft 60 ferry opleggers met een lengte van 13,60 meter, de opleggers zijn uitgerust met binnenliggende zijborden, een versterkt chassis en een stevige bovenbouw die voldoen aan de strengste normering voor laadzekerheid.

“Dankzij een creatieve aanpak, de dagelijkse inzet van een team enthousiaste medewerkers en voortdurende investeringen in oplossingsgerichte toepassingen en in rollend materiaal, groeide Cool Solutions sinds 1999 uit tot een vaste waarde in de transportwereld,” zegt Romuald Lagast, CEO bij Cool Solutions. “Met deze nieuwe schuifzeilopleggers kunnen we meer dan ooit flexibiliteit bieden aan onze klanten en de transit-tijden nog meer dan voorheen tot een strikt minimum beperken.

Scroll naar boven