Spring naar content

ORTEC België verhuist

Op 28 september 2013 betrekt ORTEC België, de specialist in optimalisatie en geavanceerde planningssystemen een pand in Boortmeerbeek. Evenals ORTEC Nederland is ORTEC België in de laatste jaren flink gegroeid. Om o.a. die reden verhuist het Belgische team naar Boortmeerbeek.

Het nieuwe onderkomen wordt op 18 oktober direct ingewijd met een bijzonder informatief evenement, namelijk de ORTEC Plandag, inmiddels een begrip in België.

Duurzamer omgaan met resources
De ORTEC Plandag heeft dit jaar als thema “Optimize Your World”. Dit is het thema waarmee ORTEC de komende jaren de voordelen van optimalisatie-technieken kenbaar gaat maken. “We streven constant naar optimalisatie bij onze klanten en helpen hen onder andere  ook duurzamer om te gaan met hun resources”, aldus Vincent Lemmens, Managing Director ORTEC Belgium van ORTEC België. “Daarom hebben we bewust gekozen voor een pand waarbij de energie afkomstig is van zonnepanelen en de koeling in de zomer gebeurt via het water van het kanaal Leuven-Dijle. Bovendien hebben we voor de meubilering gekozen voor een firma die onze bestaande kantoormeubelen aanpast aan onze nieuwe noden. Tot slot kozen we ook voor CO2 neutrale koffie met fair trade bonen voor onze medewerkers en bezoekers.’

Scroll naar boven