Spring naar content

Ceteor neemt deel aan EquipAuto en stelt er talrijke nieuwigheden voor

Het Belgische bedrijf Ceteor neemt deel aan de beurs EquipAuto die van 16 tot en met 20 oktober  2013 in de tentoonstellingshallen van Parijs Noord Villepinte doorgaat. Fabrikant van boosters voorbehouden aan de professionals van de automobielsector presenteert Ceteor (stand Hall 5-L72) een aantal nieuwe producten die talrijke extra troeven zullen bieden aan haar distributienetwerk.

Voorgesteld eind 2012 breidt het gamma Accu-Smart® uit me de komst van de versies 12V-7A en 24V-3.5A. Licht, compact en krachtig garanderen de elektronische intelligente Accu-Smart® laders de functie van druppellader voor elk type loodbatterijen 12V en 24V. Deze volledig automatische laders behouden tot 100% van de capaciteit van de batterijen van oldtimers, seizoensgebonden en showroom voertuigen alsook voertuigen ingezet in de verhuur.

Uitbreiding van het Avio gamma : mobiel model op grote wielen

Voorgesteld in 2011 breidt het gamma SOS Booster Avio uit met een mobiele versie die in premiere zal voorgesteld worden op EquipAuto. Eigenschap van deze versie: hun grote 4×4 wielen alsook hun derde pivoterende wiel zorgen voor een perfecte wendbaarheid van het toestel.

Boosters Locomotieven : op maat voor de SNCF

Specialist inzake startboosters luistert Ceteor permanent naar de wensen van haar klanten. In deze kontekst heeft het Belgische bedrijf de booster Propulstation 72V 1200CA voor de SNCF ontworpen. Het kan diesel locomotieven 72V van 2000 PK opstarten waarvan de batterijen volledig ontladen zijn. Twee andere types van boosters 110 C werden eveneens op maat gemaakt voor de SNCF. De eerste associeert twee Propulstation Mobiel boosters die 110V DC-1200 CA leveren voor de locomotieven 110 V diesel. De tweede is een koppeling van 2 boosters SOS Booster Draagbaar die 110V DC-400 CA leveren en gebruikt worden op de elektrische locomotieven 110V die een booster nodig hebben om de stroomafnemers te doen werken.

Ceteor versterkt haar distributienetwerk in Frankrijk

Reeds sinds meerdere jaren aanwezig op de Franse markt blijft Ceteor haar distributienetwerk versterken. O.a. in de automobielsector referenceren meer en meer aankoopcentrales de producten van Ceteor: GroupAuto, Partners, G-Truck, Doyen en de groep Flaraud zijn partners van het Belgische bedrijf. Anderzijds versterkt Ceteor haar aanwezigheid in andere sectoren, zoals de maritieme sector of de landbouw-en bouwmarkten. Ceteor telt onder haar partners belangrijke spelers zoals Vidal Diffusion Marine en Reya Euromarine, de groepen Promodis en Scar in de landbouwsector of nog de firma Haladjian, die een referentie is voor de uitrusting en wisselstukken bestemd voor de bouwsector.

Scroll naar boven