Spring naar content

Ford Transit Custom nu met hoog dak

De Ford Transit Custom met hoog dak is specifiek ontworpen voor bijvoorbeeld aannemers en pakketpostbedrijven en heeft een 370 mm hogere laadhoogte, waardoor de afstand van de vloer tot het dak 1,78 meter bedraagt. Het maximale laadvolume bedraagt 8,3 kubieke meter (met volledig laadschot).

Het model met hoog dak is uniek in het segment vanwege de volledig stalen dakconstructie die veel duurzamer is dan composiet dakpanelen, en die de mogelijkheid biedt voor een dakimperiaal en een maximale daklast van 100 kilo.

“Dit is een Transit Custom met extra’s: de stijl, zuinigheid en duurzaamheid van de auto met laag dak, plus dat waardevolle extra laadvolume”, aldus David Gregory, Chief Program Engineer voor Transit Custom bij Ford Europa. “We hebben er bij het ontwerpen van het nieuwe model met hoog dak ook voor gezorgd dat het over alle slimme laadruimtefuncties beschikt waar klanten om hebben gevraagd.”

Net als bij het model met laag dak biedt de Transit Custom met hoog dak de beste laadruimtefuncties in zijn klasse, zoals de breedste zijdeuropening voor het inladen van beladen europallets. Zowel het model met de korte wielbasis als het model met de lange wielbasis biedt plek aan drie beladen europallets.

Scroll naar boven