Spring naar content

LAG levert 15 bulkopleggers aan H.Essers

H.Essers ontving zopas de laatste kipbulkoplegger, komende uit een reeks van 15. Deze bestelling maakt deel uit van een groter order van 140 trailers.

Dit mega-order onderstreept zo de lange termijn-relatie tussen beide bedrijven. Als onbetwistbare Benelux-marktleider in kipbulkopleggers is LAG trailers een logische keuze. Naast de 15 kipbulkopleggers bestelde H.Essers ook nog eens 125 schuifgordijnenopleggers in verschillende uitvoeringen (niet-huckepack, huckepack en mega huckepack TIR), welke momenteel van de band rollen.

LAG bouwde deze 140 opleggers volgens hun nieuw, modulair principe. Dit vergemakkelijkt de service-toepassingen en versnelt het productieproces zonder de gekende betrouwbaarheid aan te tasten. Om dit te onderstrepen, wenst LAG aan H.Essers alvast een decennium werkplezier toe met deze kipbulkopleggers.

H.Essers telt momenteel 850.000 m2 magazijnruimte, een vloot van 1.200 trekkers en 2.300 aanhangwagens. Het bedrijf heeft meer dan 3700 medewerkers verdeeld over 32 vestigingen in 11 landen in West- en Oost- Europa.

Scroll naar boven