Spring naar content

Ferrari speelgoedautootjes van LEGO verkrijgbaar in Shell tankstations

Shell, LEGO Groep en Ferrari brengen samen een collectie van zes unieke LEGO Ferrari’s op de markt. Vanaf 1 oktober zijn de bijzondere LEGO modellen, met het allerkleinste opwindmotortje dat de LEGO Groep ooit heeft gemaakt, bij elk bemand Shell tankstation in België en Luxemburg te verkrijgen.
LEGO is een van de weinige soorten speelgoed die de tand des tijds met glans heeft doorstaan. Net als vele kinderen die tegenwoordig met de legendarische blokjes de grootste toren maken of zelf een tankstation ineen knutselen, deden hun ouders en misschien zelfs hun grootouders dat vroeger ook al. Met deze collectie kunnen verschillende generaties dus samen hun hart ophalen!
De zes exclusieve LEGO modellen zijn gebaseerd op enkele van de meest bijzondere auto’s uit de rijke geschiedenis van Ferrari. Het is voor het eerst in het bestaan van de Deense speelgoedfabrikant dat kleine autootjes als deze een aandrijving hebben. Het opwindmechanisme werkt minimaal driehonderd keer en geeft een modelautootje van 30 gram een bereik van minstens twee meter ver.
De door de LEGO Groep ontworpen modellen bestaan uit een vrachtwagen en race- en luxeauto’s. “De promotie is een perfect voorbeeld van de passie voor prestatie en innovatie die Shell en Ferrari met elkaar gemeen hebben en dat in combinatie met het plezier en de fantasie die kenmerkend zijn voor LEGO producten”, zegt Alfonso Dozzi, Shell Fuels Marketing Manager Benelux. “Samen bouwen, samen spelen! Wij hopen dat veel van onze klanten plezier zullen hebben aan deze speelgoedautootjes.”

Tank bij Shell en verzamel ze alle zes
Vanaf 1 oktober zijn de autootjes verkrijgbaar in Shell stations aan €2 voor klanten die minimaal 20 liter brandstof tanken, Shell Helix kopen of minimaal €5 in de shop besteden. De auto’s hebben een beperkte oplage en zijn tot 5 januari 2014 te verkrijgen (of zolang de voorraad strekt).

Scroll naar boven