Spring naar content

Group De Wolf winnaar Award Excellente Onderneming

Bestuurder Francis De Wolf en Managing Director Wies Verhulst van Group De Wolf uit Turnhout mochten uit handen van gedeputeerde Ludwig Caluwé de Award Excellente Onderneming 2013 voor het arrondissement Turnhout in ontvangst nemen. De prijs, die uitgereikt is op de Ledenontmoeting van Voka Kempen, is een initiatief van de Provincie Antwerpen en Voka – Kamer van Koophandel Kempen.

Uiteindelijk koos de jury voor Group De Wolf als winnaar van de Award Excellente Onderneming. ‘In een bijzonder uitdagende sector met bikkelharde concurrentie weet dit bedrijf gestaag te groeien’, licht Caluwé de beslissing toe. ‘Het is de overtuiging van de jury dat deze groei het resultaat is van het doorzettingsvermogen, het stomende ondernemersbloed dat door de aders van dit familiebedrijf loopt, van durf en ambitie en van de continue aandacht om net iets verder te gaan voor hun klanten, vooral op het vlak van kwaliteit. Group De Wolf heeft ook een duidelijke visie op haar toekomst en heeft een mooie structuur uitgebouwd om deze strategie te realiseren. Dit bedrijf is klaar voor nog jaren van mooie groei en verdient de Award Excellente Onderneming 2013.’

Scroll naar boven