Spring naar content

TVM Belgium huldigt ‘Ridders van de Weg’

Op zaterdag 19 oktober huldigde transportverzekeraar TVM Belgium 126 vrachtwagenchauffeurs. Vijfvoudig wereldkampioen motorcross Joël Smets speldde de truckers een bronzen, zilveren of gouden insigne op voor respectievelijk 3, 5 of 10 jaar schadevrij rijden. Deze chauffeurs zijn de ambassadeurs van het veilige wegtransport.
“Veilig transport is topsport”, zegt algemeen directeur België Frank Van Nueten. “Het is niet evident om altijd en overal alert en hoffelijk te blijven in ons drukke verkeer. Het vraagt een inspanning om elke morgen je vrachtwagen te inspecteren zodat je veilig de baan op kunt. Truckers die daarin slagen, zijn onze Ridders van de Weg.”
‘Ridders van de Weg’ is al 47 jaar een belangrijke onderscheiding voor beroepschauffeurs en succesvol in de aanpak van de verkeersveiligheid. Als transportverzekeraar beperkt TVM zich immers niet tot het verzekeren van risico’s. De firma begeleidt transportbedrijven ook intensief om schade aan personen en materiaal te voorkomen. Want preventie loont, altijd. Frank Van Nueten zette dan ook de transportbedrijven in de bloemetjes. “Het is lovenswaardig dat transportfirma’s ook in crisistijd zijn blijven investeren in verkeersveiligheid.”
TVM is voor transportbedrijven een solide partner. “De verzekering van transporteurs is onze core business. Ruim 30% van de transporteurs in de Benelux waardeert onze specialisatie en is bij TVM verzekerd.”

Scroll naar boven