Spring naar content

Rudi Kuchta is ‘Busbuilder of the Year 2013’

Tijdens Busworld Kortrijk 2013 – de grootste busvakbeurs in Europa – is Rudi Kuchta (47) uitgeroepen tot ‘Busbuilder of the Year 2013’. De prijs is een persoonlijke onderscheiding die om de twee jaar wordt uitgereikt aan mensen die zich buitengewoon verdienstelijk hebben gemaakt in de sector. Kuchta, die Senior Vice President van het bedrijfsonderdeel Product & Sales Bus is, overtuigde de juryleden door zijn jarenlange inzet voor de bussector.

Een ononderbroken dienstverband bij een busfabrikant, visionair denken en het uitvoeren van toekomstgerichte projecten zijn de drie criteria voor het toekennen van de prijs. Kuchta begon zijn loopbaan in 1992 bij Neoplan en is sinds 2009 hoofd van het busverkooponderdeel van MAN Truck & Bus AG.

“Deze prijs vervult me met trots: het is een bevestiging van het succesvolle werk van MAN Truck & Bus. Mijn dank gaat uit naar de collega’s en werknemers die elke dag blijk geven van toewijding en een grote inzet bij het ontwikkelen en bouwen van onze unieke bussen”, zei Kuchta toen hem de prijs werd overhandigd.

Scroll naar boven