Spring naar content

Grote serie LAG-tankwagens voor Sitra

LAG Trailers uit Bree leverde zopas een tiental tankwagens af aan Sitra. Deze opleggers met een inhoud van 30 000 L zullen chocolade vervoeren. Het transportbedrijf uit Ieper bestelde sinds 2008 al 17 roestvrijstalen tankwagens en 61 bulkwagens bij LAG Trailers.

Sitra koos voor lokale betrouwbaarheid. LAG produceert zijn roestvrijstalen tanks namelijk te Bree. De aanwezige kennis en accommodatie verzekert hen van duurzame opleggers. Dit is zeker van belang bij het fragiele vervoer van chocolade. De tanks van 30 000 L zijn onderverdeeld in 4 compartimenten. Zo verhoogt Sitra zijn flexibiliteit.

Om de kwaliteit van de levensmiddelen te garanderen is de oplegger voorzien van  geïsoleerde morsbakken en een 135 mm geïsoleerde tank. Een verwarmde pompinstallatie en verwarmde losleidingen vermijden daarbovenop stolling van het product. LAG rustte de roestvrijstalen tankopleggers achteraan verder uit met een hoogglans en ergonomisch ingerichte apparatenkast die toegang biedt aan de diverse werkmiddelen (pomp, losleidingen, slangkokers,…).

Scroll naar boven