Spring naar content

TTA Truckland rondt succesvol Max-Repair-project met For Farmers Hendrix af

TTA Truckland heeft de laatste oplegger opgeleverd in het huisstijlproject van For Farmers Hendrix in België. Daarmee is een project van 18 zware voertuigen – trekkers en opleggers – succesvol afgerond. Ook deze oplegger werd van kop tot teen gezandstraald en helemaal gespoten in de nieuwe kleuren van de firma For Farmers Hendrix. Tenslotte kwam er ook nieuwe belettering op, dit gebeurde meteen in de werkplaats van TTA Truckland in Turnhout waardoor de klant maar één aanspreekpunt had en alles op één plaats kon gebeuren. Dit bespaart de klant heel wat tijd – en dus geld.

De opleggers werden verder ook helemaal gecontroleerd en gerenoveerd indien nodig. Niet alleen het chassis (assen, steunpoten, liggers) krijgt daarbij aandacht, maar ook de opbouw (schuiven, zeilen, ladders, gereedschapskisten,…) werd nauwkeurig in orde gebracht. Ook de trekkende voertuigen – van verschillende merken – werden helemaal opgekalefaterd. De cabines en de chassis werden in het mooie blauw van For Farmers gespoten. Zo werden de combinaties weer prachtige uithangborden voor de firma! Door gedurfde projecten aan te pakken, zeer hoge kwaliteit te leveren en geen uitdaging uit de weg te gaan, slaagt TTA Truckland erin om ook in deze moeilijke tijden het hoofd boven water te houden!

For Farmers Hendrix is een ambitieuze internationale veevoederonderneming, met wortels in Nederland. Haar kernactiviteiten zijn productie en afzet van dierenvoeders en handelsartikelen (zoals akker- en weidebouwproducten). For Farmers is de grootste mengvoederproducent van Europa en werkt in België via verschillende verdelers en transporteurs. Nadat een groot deel van het wagenpark van For Farmers zelf al in de nieuwe huisstijl was gezet, kwamen ook de Belgische verdelers aan de beurt.

TTA Truckland in Turnhout mocht – als Belgische vertegenwoordiger van het Max-Repair netwerk – een aantal van de Belgische objecten voor haar rekening nemen. Het ging om verschillende bulk- en kipperopleggers en trekkers van verschillende merken. De eigenaars zijn transportbedrijven vanuit heel Vlaanderen. TTA Truckland is al meer dan 50 jaar DAF-dealer in Turnhout, het DAF-dealerschap is door de jaren heen aangevuld met dealerships voor Iveco en Fiat Professional om zo het volledige pallet aan bedrijfswagens te kunnen leveren. Verder is er ook een carrosserieafdeling met een aantal zeer ervaren medewerkers en een uitgebreid magazijn. U kan bij TTA Truckland terecht met al uw vragen omtrent uw mobiliteit. Sinds vorig jaar maakt TTA Truckland, via haar carrosserieafdeling, deel uit van het Max-Repair netwerk. Max-Repair is een internationaal georiënteerd, fabricaat-onafhankelijk schadeherstelnetwerk voor bestelauto’s, trucks, trailers en zwaar materiaal zoals bouw- of landbouwmachines. Max-Repair is ontstaan uit de bundeling van de werkplaatsen, reclamestudio’s en schadeherstelbedrijven van de bedrijven Cosmo Trucks, Loven Trucks en Truckland. Hierdoor is een universeel schadeherstelnetwerk ontstaan, verspreid over Nederland en België, met een netwerk van 10 schadeherstelbedrijven met 38 servicewerkplaatsen, inclusief 3 reclamestudio’s. Op die manier kunnen wij alle facetten van schade behandelen, gaande van spot-repair, laswerkzaamheden en spuitwerk over uitlijnen en richten tot zelfs belettering of wrapping.

Scroll naar boven