Spring naar content

Scania’s Euro 6 serie

Scania levert nu maar liefst elf Euro 6 dieselmotoren, die van 250 pk tot 730 pk lopen. Klanten in Europa die overwegen om hun eerste Euro 6 truck aan te schaffen, hebben bij Scania de garantie van beproefde, betrouwbare tech­nologie, die voor kosteneffectieve prestaties zorgt. Er zijn ook twee Euro 6 gasmotoren ook twee biodieselmotoren leverbaar, die voor een breed scala aan toepassingen geschikt zijn.

Scania heeft haar grote ervaring met zowel EGR als SCR gebruikt voor de ontwikkeling van haar Euro 6 motorenserie, die onlangs uitgebreid is met een 6-cilinder 370 pk en een 730 pk V8.

Met elf dieselmotoren vinden klanten altijd een motor met het juiste vermogens­niveau en de juiste motorkarakteristieken voor veeleisende toepassingen, zonder concessies te doen aan de souplesse of verbruikscijfers.

Scroll naar boven