Spring naar content

OSRAM Night Breaker Unlimited

OSRAM heeft de meest heldere halogeen en xenon autolampen ter wereld en dat precies op tijd, in de herfst wanneer de lichtcondities verslechteren. De halogeen variant van de Night Breaker is nu nog meer geoptimaliseerd, met 110% meer lichtstraling op de wegen dan de standaard halogeenlampen. De xenonversie, de Xenarc Night Breaker Unlimited, bereikt tot 70% meer lichtstraling dan de standaard producten. Als toevoeging op meer licht op de weg, hebben deze lampen ook nog andere prestatiekenmerken. Night Breaker Unlimited Halogeen® heeft een lichtkegel welke 40 meter langer is en licht dat 20% witter is dan standaardproducten. Xenarc Night Breaker Unlimited verlicht tot 20 meter langer en heeft 5% witter licht dan standaard xenonlampen.Hoge prestatielampen zoals uit de Night Breaker serie, zorgen voor veilig en vermoeidheidsvrij rijden ook stellen ze de rijder in staat om obstakels en gevaar sneller en beter te identificeren. Met het wittere licht, verschijnen objecten in meer natuurlijk licht en met eigen oorspronkelijke kleuren, dit is bijvoorbeeld belangrijk bij waarschuwing– en informatieborden.

Scroll naar boven