Spring naar content

Hogere bezoekers cijfers en zeer tevreden exposanten voor 92 Auto- en Motorsalon

Vanavond om 7 uur sluit het Auto- en Motorsalon van Brussel de deuren van de voorbije 92ste editie. Met in totaal circa 585.000 bezoekers knoopt het Salon opnieuw aan met groeicijfers van de bezoekersaantallen (561.555 en 2012). Die grotere opkomst is wellicht ook een indicatie van een herwonnen optimisme en vertrouwen bij onze bezoekers. Dat zou zich moeten vertalen in een dynamischere markt en een goed commercieel jaarbegin voor onze exposanten. Die exposanten horen wij over het algemeen bijzonder tevreden : het aantal contacten dat werd gelegd en het aantal offertes dat werd uitgeschreven overtrof haast ieders verwachting en zijn een goeie basis voor succes.

Maar het Salon is tegenwoordig veel meer dan een belangrijk commercieel moment voor de auto- en motorbranche. Het is een dagje uit onder vrienden of met het gezin; het is een dag van amusement en spektakel ; of het is een dag van verdieping in de mobiliteitsbranche en haar toekomst. Ook op dat vlak heeft het Salon alle verwachtingen ingelost. Febiac kijkt trots en tevreden terug op Job on Wheels en de aandacht voor automobielopleidingen en beroepen. Maar ook het European Automotive Forum en het mobiliteitsdebat met de politieke partijen waren belangrijke momenten in het kader van dit salon.

Febiac dankt alle bezoekers en exposanten voor het prachtige evenement dat zij er samen met ons van gemaakt hebben en wij geven graag al afspraak in januari van volgend jaar voor het Salon voor Lichte bedrijfsvoertuigen, Vrijetijdsvoertuigen en Motorfietsen én voor Truck&Transport.

Scroll naar boven