Spring naar content

Een eerste blik op de gloednieuwe Opel Vivaro

De nieuwe Opel Vivaro komt eraan, met een nieuw design, nieuwe motoren en nieuwe technologieën aan de binnen- en aan de buitenkant. Hierbij een eerste illustratie van het nieuwe model: vanaf het begin van de zomer zal deze allrounder een nieuwe impuls geven aan het segment van de lichte bedrijfswagens. De gloednieuwe Vivaro-generatie dient zich aan met nog zuinigere en krachtigere motoren. Bovendien staan ultramoderne technologieën en uitrusting ter beschikking die typische voordelen en opties, eigen aan frequent gebruikte personenwagens, binnenbrengen in het segment van lichte bedrijfs­voertuigen.

De nieuwe Opel Vivaro krijgt ook een modernere en meer markante look. Met een brede, prominent aanwezige voorgrille en vleugelvormige vormen integreert hij de kenmerkende elementen van de personenwagens van Opel.

Scroll naar boven