Spring naar content

Een nieuw product van SPEEDLINE TRUCK voor trailers en trekkers

Het productoffensief van SPEEDLINE TRUCK gaat door. Met het wiel SLT 3087 met de afmetingen 19,5×7,50“ biedt de firma haar klanten ook een oplossing voor trekkers en trailers in de sector van het middelzware transport aan.

Ten opzichte van vergelijkbare stalen wielen betekent dit wiel met een gewicht van 17,7 kg een gewichtsvermindering van 11 kg per wiel, wat bijvoorbeeld een besparing van 66 kg inhoudt in geval van een trailer met drie assen met dubbele montage. Ten opzichte van stalen wielen maakt het wiel SLT 3087 van SPEEDLINE TRUCK met zijn draagvermogen bovendien een extra netto laadvermogen van 250 kg mogelijk in geval van enkele montage.

De SLT 3087 draagt dankzij het grotere laadvermogen nog verder bij aan de toename van de transportefficiëntie en de inkomsten voor wagenparken en eindverbruikers.

Het nieuwe wiel van SPEEDLINE TRUCK is verkrijgbaar met gediamanteerd oppervlak, dat reeds bekend staat vanwege de hoge kwaliteit en met het speciale SPEEDLINE TRUCK ventiel met verdere bescherming tegen corrosie en een klein aanspanmoment voor minder belasting.

Het wiel is TÜV en ABE gekeurd voor de Duitse reserveonderdelenmarkt en is verkrijgbaar met koppeling aan 8 openingen van 26 en 32 mm.

De wielen SLT 3087 zijn verkrijgbaar bij talrijke trailerfabrikanten en bij de partners van de reserveonderdelenmarkt. Kijk voor meer informatie op de site www.speedline-truck.com.

Scroll naar boven