Spring naar content

Oosterweel: FEBETRA hoopt dat de kogel nu definitief door de kerk is.

FEBETRA is verheugd dat de Vlaamse regering eindelijk de knoop doorgehakt heeft en hoopt ten stelligste dat de geplande werken zo snel mogelijk uitgevoerd worden. FEBETRA roept alle betrokken partijen op om de strijdbijl te begraven en om zich neer te leggen bij de beslissing van de Vlaamse regering. Alleen met een dergelijke ingesteldheid kan er vooruitgang geboekt worden. Vertragingsmanoeuvres uit welke hoek ook, kunnen we missen als kiespijn. ’t Is niet door alles steeds opnieuw in vraag te stellen dat men de mobiliteitsproblematiek in en rond Antwerpen zal oplossen.  Er werd al veel te veel kostbare tijd verloren. De plannen moeten nu zo snel mogelijk uitgevoerd worden. Belangrijk is dat de nieuwe infrastructuur niet alleen aan de huidige capaciteitseisen voldoet, maar ook meteen aan die van 2030.

Scroll naar boven