Spring naar content

Maas International koopt 12 Doblò Cargo’s bij Aerts Trucks NV

Aerts Trucks NV leverde onlangs 12 nieuwe Fiat Doblò’s aan Maas International. Dit dienstverlenend bedrijf, actief in de sector van facilitair management, heeft onlangs zijn logistiek concept aangepast, waarbinnen de Fiat Doblò zich als ideale transportmiddel opwerpt.

Maas International verhuist binnenkort van de huidige locatie in Breendonk naar drie nieuwe locaties, gelegen te Kontich, Zaventem en Zwijnaarde. “Omdat 80% van onze klanten zich in de driehoek Antwerpen-Brussel-Gent bevindt, stappen wij over van één groot centraal magazijn en 200 kleinere opslaglocaties naar 45 klantenlocaties,  drie grote bemande en twee kleinere onbemande depots. Vandaar dat wij voortaan minder laadvolume nodig hebben en onze grotere bestelwagens geleidelijk aan zullen vervangen door kleinere exemplaren. Bovendien kiezen wij tegelijkertijd ook voor een lichtere motorisatie”, zegt HR-Business Partner en Fleetverantwoordelijke Christoph Verhavert van Maas International.

Maas International koos voor Aerts Truck NV, al zullen de operatoren de gelegenheid hebben om voor het onderhoud te kiezen voor een garage bij hen in de buurt. “Toch kan ik tevreden zijn over de aangeboden service vanwege Aerts Trucks NV, waarmee wij voor het eerst samenwerken”, getuigt Christoph Verhavert. De samenwerking verloopt vlot en vooral het feit dat Aerts Truck NV meedenkt en snel reageert op de soms veranderende noden van Maas International beoordeelt Christoph Verhavert als positief.

De vlootverantwoordelijke van Maas International verwijst hiermee vooral naar het feit dat het bedrijf in laatste instantie besliste om de inrichting van de voertuigen te voorzien van een op maat gemaakte uitneembare ergonomische kar, die in Nederland werd ontwikkeld. “De professionele manier waarop Aerts Truck NV hiermee omging, belooft het beste voor de toekomst”, besluit Christoph Verhavert.

Scroll naar boven