Spring naar content

Nieuwe Ford Transit 2 ton

De nieuwe generatie van de Ford Transit zal in de loop van de lente van dit jaar op de Europese wegen verschijnen. De nieuwe versie vervangt de grootste varianten van het Ford bedrijfswagengamma en heeft daarom de benoeming “2 tonnes” meekregen. Daarmee rangschikt deze Transit zich boven de Custom en belooft Ford tegelijk de laagste total cost of ownership in deze klasse, gecombineerd aan het hoogste laadvermogen.

Er komt ook terug een uitgebreide waaier van ECOnetic versies met een bijzonder laag verbruik. Naast het lage brandstofverbruik, wil Ford dat de nieuwe grote besteller zich onderscheidt met een lage onderhouds- en reparatiekosten, een groter nuttig volume en vooral een groot aantal praktische verbeteringen.

Met de lancering van deze nieuwe Transit, zet Ford een vernieuwing van zijn gamma bedrijfsvoertuigen verder. Die vernieuwing werd ingezet met de lancering van de Ranger, de Transit Custom die tot Van of the Year 2013 werd verkozen, de verkiezing van de Transit Connect tot Van of the Year in 2014. Binnenkort zullen we kunnen kennis maken met de nieuwe Transit Courier.

Scroll naar boven