Spring naar content

Kraker Trailers drukt stempel op ontwikkeling schuifvloertrailers

Kraker Trailers drukte de afgelopen 25 jaar een onuitwisbare stempel op de Europese transportsector. Het Nederlandse bedrijf legde in 2000 de focus volledig op de ontwikkeling en productie van schuifvloertrailers en heeft sinds vele Europese transporteurs een passende transportoplossing geboden. Kraker Trailers, met recht bekend als Masters in Moving Floor Trailers, heeft tal van noviteiten op de markt gebracht. Zo was Kraker in 2002 de eerste die een schuifvloertrailer met een volledig te openen hydraulische zijwand introduceerde als alternatief voor een zijdeuren-oplegger. De CF-503 (met een vrije laadopening van ruim 13 meter) biedt veel mogelijkheden: door de minimale oversteek van de geopende zijwand zijn er geen belemmeringen voor laden of lossen met een heftruck, lange of ondeelbare ladingen vormen geen probleem, ladingen kunnen worden gecombineerd en laden/lossen op verschillende locaties is mogelijk. Ook pallets en losgestort product worden met de CF-503 vervoerd waardoor de lege kilometers tot een absoluut minimum kunnen worden gereduceerd. De CF-503 heeft een extra stijf chassis zodat vervorming van de opbouw zoveel mogelijk wordt tegengegaan. Kraker Trailers ontwikkelde bovendien, óók als eerste, een schuifvloertrailer geschikt voor Huckepack-transport. Deze trailers zijn geschikt gemaakt voor transport over het spoort door onder andere de montage van zgn “opneemplaten” (voor de kraan die de trailer op de wagon plaatst) en speciale luchtvering. Ook de CF-BEST bleek meteen een succes. Deze trailer is het standaardvoertuig van Kraker Trailers, heeft een inhoud van 92m3, een eigen gewicht van ca 7500 kg en kan met een aantal opties worden aangepast aan de individuele wensen van de klant. De doorlooptijd van de CF-BEST is korter dan die van andere trailers, zonder in te boeten aan kwaliteit of vakmanschap, waardoor dit type snel kan worden geleverd. Kraker Trailers is overtuigd van de kracht van hun schuifvloertrailers: door de combinatie van vakmanschap, gebruik van hoogwaardige materialen en componenten én een zeer strenge kwaliteitscontrole is Kraker Trailers in staat de eindgebruiker tot 5 jaar garantie te verlenen op constructie en spuitwerk. Het streven van Kraker Trailers is om voertuigen van topkwaliteit te leveren.

Scroll naar boven