Spring naar content

2013 recordjaar voor meeneemheftruck Moffett

Het gebruik van een Moffett meeneemheftruck zit nog steeds in de lift. Jaar na jaar blijft de vraag stijgen en in 2013 werd de jaarproductie overtroffen met meer dan 2500 stuks. Ook in België blijft de verkoop van nieuwe Moffetts  stijgen:  steeds meer transporteurs investeren in een Moffett om een toegevoegde waarde te bieden aan de klant, op die manier kunnen ze zich onderscheiden van de groeiende concurrentie uit de Oostbloklanden.

De meeste meeneemheftrucks worden vandaag ingezet in het transport van bouwmaterialen zoals hout, isolatie, gipsplaten e.d. . Het voordeel voor de transporteur is dat de chauffeur  zijn lading zelf kan lossen en zo  lange wachttijden  vermijdt. Dit draagt bij tot een optimale benutting van de werkdag van de chauffeur en zorgt voor een sterke binding met de klant. De toestellen hebben de afgelopen jaren een grote evolutie doorgemaakt en bestaan in capaciteiten tot 3,5T. Een Moffett  rijdt zowel frontaal als zijwaarts,  zodat  ook lange ladingen op een veilige en efficiënte manier kunnen gelost worden. Dankzij de 3-wiel aandrijving is de Moffett op alle terrein inzetbaar  en loopt men  niet het risico om met de vrachtwagen of trailer vast te rijden. Ook voor het één-zijdig lossen biedt Moffett verschillende oplossingen, zodat lossen in een  stadsomgevingen vlot kan verlopen. Meer info: www.mabo-lifting.be

Scroll naar boven