Spring naar content

DAF XF Euro 6 scoort opvallend goed

Garage Peeters uit Herentals leverde nog voor het einde van 2013 al tal van DAF XF Euro 6 uit aan verschillende van zijn klanten. De Kempense vervoerders blijken dus zeer goed in te spelen op de komst van milieuvriendelijke en zuinige vrachtwagens. Zowel bij Geert op de Beeck als TP & H Vandijck, Nirotrans en RMT debuteerden al in 2013 meerdere DAF XF Euro 6.

Alle vier de vervoerders zijn het erover eens dat DAF met de nieuwe XF Euro 6 een succesproduct in huis heeft dat prestaties weet te koppelen aan zuinigheid en een lage uitstoot. Daardoor scoort de nieuwe XF Euro 6 niet alleen vandaag, maar zal hij ook in de toekomst een echte troef in hun wagenpark worden. Dit vertaalt zich in een zeer gunstige TCO. Het lage verbruik, een minder strenge fiscale behandeling in sommige landen en een gunstige restwaarde zijn voor alle vier de vervoerders redenen genoeg om te kiezen voor de nieuwe DAF XF. Bovendien blijkt de DAF XF Euro 6 het chauffeursvriendelijke DNA van zijn voorganger te hebben overgeërfd en zelfs nog te hebben verbeterd.

Scroll naar boven