Spring naar content

Iveco Trakker 6×4 in Rebecq

Garage Turbotrucks Charleroi, gevestigd in de industriezone van Gosselies, leverde zopas een nieuwe Iveco Trakker vrachtwagen aan de gemeentediensten van Rebecq. Het gaat om een 6X4- versie, type AD260T36, met een MTM van 26 t, voorzien van een Iveco/FPT Cursor 8 motor met 360 pk en een handgeschakelde ZF 16-versnellingsbak.

Dit voertuig is uitgerust met opties zoals: versterkte voor en achterwielophanging met parabolische veren, ABS aangepast voor 6×4, twee zwaailichten op het dak, vier werklichten, een PTO, …
Het chassis werd voorzien van een HIAB kraan van 11,5 t/m met 2 hydraulische uitschuifdelen en een 3e bedieningspost. De kraan kan lasten van 1,4 ton heffen tot 8,2 meter. Dit geheel, dat gebouwd werd in de werkplaatsen van Cargotec in Woutersbrakel, wordt aangevuld met een HIAB Multilift containersysteem van 21 ton. Deze nieuwe vrachtwagen is uitgerust met drie containers die geleverd werden door Carrosserie Bellet in Nijvel.

De aflevering gebeurde in de gebouwen van de technische dienst van de Gemeente Rebecq. De sleutels werden overhandigd in aanwezigheid van de heer Jacques Wautier, hoofd van de technische dienst, en de heren Thomas Michaux (commercieel afgevaardigde), die deze verkoop afhandelde, en Serge Lion (commercieel directeur) van Turbotrucks Charleroi.

Scroll naar boven