Spring naar content

MICHELIN X® MultiTM bandengamma

Het MICHELIN X® MultiTM bandengamma is uitgebreid met een speciaal aanbod voor opleggers: de MICHELIN X® MultiTM T. Zo kunnen ondernemers in het regionaal transport voortaan een complete vrachtwagencombinatie uitrusten met MICHELIN X® MultiTM banden.
De nieuwe MICHELIN X® MultiTM T is de opvolger van de MICHELIN XTE3, de huidige benchmark op de markt. Sinds 2007 zijn er – nieuw en geherprofileerd – in Europa vier miljoen van verkocht.
Dit nieuwe Michelin aanbod voor opleggers leidt tot verbeteringen op de punten die het meest belangrijk zijn voor het wegtransport: de veiligheid van de lading, de zekerheid dat op tijd wordt geleverd en de beheersing van de kosten. Bij een vrachtwagencombinatie gaat een derde van alle energie die nodig is om het voertuig voort te bewegen op aan de banden. De opleggerbanden gebruiken daar de helft van. De nieuwe MICHELIN X® MultiTM T levert een aanzienlijke operationele winst op doordat het brandstofverbruik daalt met 0,7 l / 100 km (wat voor een vrachtwagencombinatie die 110.000 km rijdt jaarlijks neerkomt op een besparing van € 1.000) en de levensduur in kilometers toeneemt met 10 %. Bovendien voldoet de nieuwe MICHELIN X® MultiTM T met zijn M + S (mud and snow) markering aan de wetgeving in bepaalde landen (Noorwegen, Turkije, Rusland) voor transport onder winterse omstandigheden.

Scroll naar boven