Spring naar content

Van den Broeck : eerste Europese DAF CF Euro 6 Construction

BVBA Van den Broeck uit Booischot heeft deze week een nieuwe DAF CF Euro 6 FAD 8×4 met 440 pk in ontvangst genomen.
De sleutels van deze bakwagen met kipperopbouw en HMF kraan van 32 ton, die de eerste in Europa bestelde DAF CF Euro 6 Construction voor de bouwsector is, werden aan zaakvoerder Bart Van den Broeck overhandigd door Luc Serrien, Marketing & Dealer Development Manager van DAF Trucks Belux. BVBA Van den Broeck, een jarenlange trouwe DAF-klant van DAF concessiehouder Garage Peeters uit Herentals, is een handel in bouwmaterialen en aannemer van bouwwerken en zal dit voertuig voornamelijk inzetten voor het aanvoeren en leveren van bouwmaterialen. “Tijdens een bezoek aan een DAF Experience in Eindhoven in het najaar van 2013, heb ik meteen de knoop doorgehakt voor dit voertuig”, vertelt een trotse Bart Van den Broeck.

Scroll naar boven