Spring naar content

Nieuwe Fiat Doblò op IAA 2014 in Hannover

De nieuwe Doblò kreeg een volledig hertekend interieur- en koetswerkdesign, een optionele derde zetel, een tot 40 procent betere koppelrespons en het beste rijgedrag en comfortpeil in zijn klasse, dankzij een tweepuntsophanging en een onovertroffen laadvermogen en -volume. Daarnaast wordt het gamma verder uitgebreid met de nieuwe ‘EcoJet’-versie die een laag verbruik aan lagere gebruikskosten koppelt. Zo biedt hij zijn kopers nog meer waar voor hun geld.

De nieuwe Doblò wordt vanaf begin 2015 verkrijgbaar. Het gamma omvat vier koetswerkvarianten (Cargo, Combi, Truck en Flatbed), twee hoogteversies en twee wielbasislengtes. In het totaal zijn er ongeveer 200 verschillende chassistypes en meer dan 1.000 mogelijke versies en oplossingen leverbaar, van bestelwagens tot snelle voertuigen voor vaste routes en van conversies voor specifieke toepassingen tot speciale voertuigen.

Scroll naar boven