Spring naar content

H.Essers bevestigt vertrouwen in MAN

Met het oog op een verdere nauwe samenwerking sloot H.Essers onlangs een nieuw exclusief partnership af met MAN en dit voor de komende 3 jaar. Specifiek gaat het telkens om trekkers van het type MAN TGX 18.480, uiteraard beantwoordend aan de nieuwste Euro 6 emissienorm.
H.Essers, met hoofdzetel te Genk, werd in 1928 opgericht door Henri Essers en groeide uit tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, pharmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. H.Essers stelt 3900 mensen te werk verspreid over 37 vestigingen in 11 landen in West- en Oost-Europa. Op dit ogenblik telt H.Essers een vloot van 1.250 trekkers (voor 95% bestaande uit MAN) en 2.500 aanhangwagens.
Voor H.Essers was het een logische keuze om opnieuw voor MAN te kiezen. Naast de kwalitatief hoogstaande voertuigen met meer dan gunstige verbruiksresultaten, ook in Euro 6, is het eveneens de uitgebreide ondersteuning vanwege MAN die H.Essers weet te appreciëren. Naar kostprijs toe onderwierp H.Essers alle spelers aan een TCO (Total Cost of Ownership) onderzoek en de MAN TGX 18.480 kwam er als duidelijke winnaar naar voren. De vermelde ondersteuning heeft niet louter betrekking op het algemene aftersales gebeuren maar strekt zich ook uit naar tal van (technische) trainingen met onder meer ProfiDrive chauffeurstrainingen volgens het “Train the Trainer” principe. Op die manier maakt H.Essers gretig gebruik van de MAN Solutions, de commerciële benaming waaronder MAN de verschillende serviceproducten groepeert.
Met een referentie als H.Essers is het eens te meer duidelijk, “MAN kann”. Met technologisch geavanceerde voertuigen, op het vlak van efficiëntie en algemene veiligheid, én een uitgebreid dienstenaanbod is MAN klaar voor de toekomst, samen met H.Essers. Beide partners, premium spelers in hun corresponderende domeinen, complementeren elkaar zo op doeltreffende wijze.

Scroll naar boven