Spring naar content

Fruytier bestelt 5 Kraker-schuifvloertrailers

Zeg in België hout en je zegt Fruytier. Met verschillende productieplants in België en Frankrijk mag het bedrijf tot één van Europa’s grootste naaldhoutzagerijen worden gerekend. Fruytier kapt, schaaft, droogt, impregneert en lamineert het hout al naar gelang de wens van de klant.

Voor het transport van houtsnippers en -zaagsel zet het bedrijf Kraker-schuifvloertrailers in.
Fruytier heeft een order geplaatst voor 5 Kraker’s van het type CF-BEST. In het verleden kocht het bedrijf eenzelfde aantal, waardoor er nu 10 Kraker-schuifvloertrailers dagelijks worden ingezet voor het transport van zaagsel en snippers.

De CF-BEST heeft een inhoud van 92m3 en is het standaard type Kraker-schuifvloertrailer. De CF-BEST kan met een aantal opties worden aangepast aan de wensen van de klant.
Een belangrijk punt van de CF-BEST is dat deze scherp is geprijsd, zonder dat er wordt ingeboet op kwaliteit. Deze trailer is uit voorraad leverbaar.

Scroll naar boven